dijous, 22 de juny del 2017

Compartint l'estada Erasmus+ de la Maite

Avui dijous, a les 11:30h, el professorat de l'àrea de ciències de l'escola s'ha reunit per escoltar la presentació sobre l'estada de formació Erasmus+ que la Maite Figueras va fer el passat mes de març a l'Institut Paul Lambin de Brussel·les.


Com a part del pla d'aprofitament i difusió dels resultats del Programa Erasmus+, l'escola demana a tots els beneficiaris d'una beca, que en tornar de l'estada, lliurin un producte final que reculli l'experiència viscuda. El format del producte és lliure, però és requisit indispensable per poder obtenir el reconeixement de les hores de formació per part del centre.






Aquest matí hem començat la trobada amb una introducció al Programa Erasmus+ per part de la coordinadora de mobilitat, i més concretament al nostre projecte KA103 (2016-2018) per a alumnat i personal de CFGS. 








La presentació que ha fet la Maite, en acabar la introducció, ha servit per explicar amb detall tots els dies de job shadowing a Bèlgica i compartir tots aquells aspectes més destacats de l'organització dels estudis, les pràctiques i les reunions que va tenir amb els caps de departament del Laboratori Clínic i Biomèdic, Dietètica i Nutrició i Diagnòstic per a la Imatge. 

















Durant la sessió hi ha hagut preguntes i interès per discutir algunes propostes de millora en el si de l'organització de les pràctiques a l'escola, a partir del que la Maite ha vist allà, i s'han pogut compartir diferents materials de treball de l'Institut Paul Lambin. 

Així mateix ha estat una bona manera de donar a conèixer el Programa Erasmus+ a tots els companys de l'àrea de ciències i animar-los a participar-hi en properes convocatòries.


La sessió ha acabat amb el lliurament del diploma de reconeixement de l'estada Erasmus+ per part de l'escola.